Even voorstellen
21 september 2022

Chris.
Chris Casagrande, 59 jaar, gehuwd en kom uit Deventer. Ik ben gedreven, enthousiast, flexibel, positief en voel mij zeer verbonden met het onderwijs. Inmiddels al 4 weken werkzaam als interim-directeur op de Compaan. Op de twee locaties, Kolibrie en Maardijk, ben ik goed ontvangen. De collega’s van beide teams ervaar ik als goede en ervaren leerkrachten die er een goed schooljaar 2022-2023 van willen maken. Ik hoop ook van harte dat we dit samen met de leerlingen, ouders/verzorgers en andere betrokkenen gaan realiseren. Ik ben vanuit het bedrijfsleven,32 jaar geleden, overgestapt naar het onderwijs. Ik heb in diverse functies gewerkt voor verschillende scholen. Inmiddels ben ik al 20 jaar schoolleider. Ik vind het leuk, uitdagend en zeer waardevol om het onderwijs voor de leerlingen en collega’s goed te managen en te begeleiden. Mijn drijfveren zijn gebaseerd op het kwalitatief en beste uit leerlingen en zijn docenten te halen en optimaal opbrengsten te genereren, zodat de talenten zichtbaar worden en goed worden benut en ontwikkeld.

Ik ben benaderbaar, zoveel mogelijk in de scholen, ik stel persoonlijk contact op prijs en mijn deur staat altijd open voor iedereen die mij wil spreken. Ik hoop dat we dit jaar fijn en met plezier samenwerken in de scholen, zodat wij aan het einde van dit schooljaar kunnen zeggen dat we het goed en met veel plezier hebben gerealiseerd. Ik hoop dat ik op al jullie steun, vertrouwen en inzet kan rekenen. Dank alvast daarvoor!

Ik heb inmiddels al mogen ervaren, dat ik echte kanjers op de scholen heb. Zowel mijn collega’s als leerlingen hebben al geweldig gepresteerd in de eerste weken. Ik zie blije gezichten en leuke lessen en activiteiten in de school. De leerlingen zijn leergierig en stralen veel energie uit. Goed om te zien!

In de volgende nieuwsbrief zal ik u berichten over mijn eerste ervaringen, bevindingen en ideeën voor de Compaan. Tot gauw!

 

 

Agenda
Goede Vrijdag
7 aprilLees verder
1e Paasdag
9 aprilLees verder
2e Paasdag
10 aprilLees verder
Eindtoets groep 8
18 aprilLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren