Bewegingsonderwijs

Bewegen is gezond en leuk! Daarom vinden we het belangrijk voor de leerlingen om gymlessen te volgen. De groepen 1 en 2 hebben bewegingslessen in de speelzaal op school. De groepen 3 tot en met 8 hebben gymles in de IISPA aan de Stadionlaan in Almelo. De lessen worden gegeven door een vakdocent van Sportbedrijf Almelo.

 

Groep 3/4:   vrijdag
Groep 5-6:   vrijdag
Groep 6-7:   woensdag
Groep 8 :      woensdag

 

Wat geef ik mijn kind mee?

De kleuters hebben voor hun de lessen in de speelzaal gymschoentjes nodig. Turn- of balletschoentjes zijn minder geschikt, vanwege de gladde zolen. De gymschoenen van de kleuters blijven op een vaste plek op school.

 

De kinderen van groep 3 t/m 8 nemen op de dag dat zij gym hebben hun gymkleding mee in een tas. Deze gymtas moeten zij dezelfde dag ook weer mee naar huis nemen, zodat het niet onaangenaam gaat ruiken op school.

 

Gymkleding kan een gympakje zijn of een T-shirt, met een korte sportbroek en gymschoenen. Deze zijn verplicht in de gymzaal. Gymschoenen met zwarte zolen mogen in de gymzaal en sporthal niet gedragen worden, omdat het strepen achterlaat. Om ongelukken te voorkomen is het beter als de kinderen tijdens de gymles geen sieraden als ringen, oorbellen en kettingen dragen.

Agenda
Zomervakantie
Eerste schooldag
17 augustusLees verder
Herfstvakantie
12 oktoberLees verder
Studiedag
19 oktoberLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren